Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina jeans

 

 

Jag gillar hur vi skulle matcha
Få känna din nakna hud påklädd
I mig

 

 

Jag vill vara dina jeans
Svarva mig
Runt din midja
Veta exakta längden på dina ben

 

 

Jag vill känna formen
Ända runt din ända
Följa varje sömm
Ner för dina ben
Fylla dina skor
I varje centimeter

 

 

 

Jag vill vara din stil
Ända ut i fingertopparna
Göra dig snygg
I mig

 

 

 

 

Hur sitter dina jeans?
Hur följer de konturerna?
Inte för löst?
Inte för tajt?

 

 

 

G-star
My ass!
Baby!
Acne
Here we come!
On a cheap monday
Everyday of the week

 

 

Jag vill vara din storlek
Din färg
Dina nya jeans
Himmelblå
Här näst

 

 

 

 

 

På stan

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-16 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar!
2014-05-02

  Lars Hedlin
Gillar texten!
2014-04-17

    ej medlem längre
Wow! Läcker, originell och pulserande sinnlig. Of course..
2014-04-16

  Tess74
snygg text
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP