Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt som händer

Deras kärlek minskar i volym

läcker bort droppe för droppe

en gång så intensiv

en gång så het

tidens tand har gnagt ett hål

slentrianen suger musten ur den

en negativ nedåtgående spiral

kanske bristande underhåll

allting tas för givet

ingen fysisk otro men felriktad åtrå

kan hålet tätas

eller är det bara sånt som händer

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-15 08:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kärleken är en ömtålig planta. Måste vårdas för att inte vissna.
2014-04-15

    Monica Kvist VIP
...men båda måste vilja bjuda till...........
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver