Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Kärlek*


I mina rosa skimrande kyssar




Tänder jag

åtråns

heta glöd.

I dina nakna

ögon.




Mina läppars

beröring

snuddar varsamt

vid din

ömsinta själ.



Kyssandes fylls ditt

längtande hjärta

av all

min rosa skimrande

kärlek.







Fri vers av Bella
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-25 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella