Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-04-07 Avslöja din hemlighet


Har jag rätt handlag?

 

 

Du är en hård nöt att knäcka...
Vet du det
Jag undrar gång på gång
Har jag rätt handlag?
Är jag tillräckligt hård?
Mjuk...?

 

Du säger:
"Det märker du..."
"Det märker Du"
(Som att jag ska fatta innantill)

 

 

Men du fortsätter att låta mig bara ana...
Din hud under ditt tyg
Tyda guldet på det hjärta som ännu inte talat
Högt
Du tror kanske inte jag tycker om dig
På samma decibel

 

Du tror inte att jag ser på dig
På samma sätt som Du
Du låter mig bara ana
Vad du gillar
När du taktiskt säger:

"Du är söt när det rycker i dina mungipor"

 

 

Men

Du vet inte att jag vrider mig i min säng
Om natten, på morgonen
Stryker längs väggarna
Målar himlen blå
I ditt växtrike

 

 

Du har inte frågat mig
Rakt ut
Vad jag tycker och tänker

 

 

Jag går naken i lägenheten
Undrar vad Du har på dig
Så jag vet var jag ska börja för att klä av dig
Allt som jag inte ser
Eller kommer åt ur min synvinkel

 

Jag undrad vad du gör
Så jag vet vad jag ska avbryta dig mitt i
Jag undrar vad och vem du tänker på
Så jag kan rubba din cirklar
Trä dem runt mig

 

 

Jag undrar vem ditt hjärta klappar för
Är det för mig?

 

Avslöja din hemlighet
Jag blir tokig snart
Men du fortsätter bara låta mig tro
Vet du vad?
Tro gör man i kyrkan

 

Jag letar bevis på mina små aningar
Så får jag be om lov?
Att dansa tätt med dina tankar
Med dina händer
Runt min midja, och min kropp

 

 

 

 


Pressad mot ditt hjärtas rytm

 


Hör du det också då?

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-23 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark i denna!
2014-04-23

  Yeppis
Bra skriven,väcker en del tankar
Kram
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP