Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlossning


Under smärta och tårar

föds det som är äkta

fram i mig

Det krävs mod

att bli levande

på riktigt




Fri vers av eva m h
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-21 09:57



Bookmark and Share


  axveronika
Ja det finns inga genvägar
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

eva m h