Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skiften


Jag har svårt att riktigt hänga med
i livets skiften

Äldste sonen har nu flyttat
till Tokyo för att arbeta
efter två år av studier där

Yngste sonen tar studenten
om en månad och hoppas på en lärlingplats

Min man går i pension i höst

Jag är vilsen

Vi rensar ut efter barn och ungdomsår
Kläder böcker och leksaker

Vi skiftar rum
Är mitt uppe i en rockad

Jag är vilsen

Dessa skiften väcker känslor och minnen
av det största och svåraste skifte i mitt liv

När min barndom blev slagen i spillror
och jag blev lämnad kvar i spillrorna

Jag är fortfarande vilsen




Fri vers av eva m h
Läst 484 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-05 12:35



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Stora omvälvande förändringar kan riva upp mycket känslor! Kan känna igen mej
2014-05-05

    Dan Myrbeck
Bra och tänkvärd!
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h