Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grön och späd och ny


i len östanvind
på hans uppmaning

inför en annans ögon

spirar igen
det som varit förbjudet




Fri vers av rebecca d
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-03-26 14:31



Bookmark and Share


  Rublev
Underbara ord!
Men behövs mittraden?
”framför och i en annans ögon”
Ja, kanske. Är nog ”framför” som bråkar med mig.
Men nu börjar jag förstå jag vad du menar (tror jag).
Kanske bryta mittraden i två...
2006-03-28

  karamellen
Mycket vackert, mycket skört, men full av hopp!
2006-03-28

  Ingrid Nilsson
Så hoppfullt detta känns! Vackert. Som den nya grönskan vi väntar på.
2006-03-26

  Per Rydberg
Så vackert om den gryende kärleken! Ditt tonfalls enkla och i gudsrelationen grundade språk, blommar och sprider det sköna vidare. Tack för det!
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d