Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lycklig tilldragelse.


Mitt första barnbarnsbarn Tilda!


Efter en svår sjukdomspärs

kommer detta glädjebud

där hälsan min förbättades


Min äldsta dotter blev farmor


Lycklig tilldragelse som

jag tackar Gud för


Må hälsa lycka, välgång

och Guds välsignelse

följa Tilda med föräldrar!


"Förstår ni inte att barn är Guds bästa gåva,

att er livsfrukt är hans frikostiga arv?

Som pilarna i krigaren hand

är barn i ungdomens dagar.

Lyckliga är ni föräldrar

som har kogret fullt av barn!

Era fiender har ingen chans mot er;

ni sopar trappan med dem."


THE MESSAGE på svenska

PSALTAREN EUGENE PETERSON





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-05-06 06:39



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vilken rikedom och lycka detta!
2014-05-14

  Flicis VIP
Gratulerar tilll denna underbara nyhet.
2014-05-12

  Minkki VIP
Grattis!!
2014-05-10

  Monika A Mirsch VIP
Ooh vad underbart! Grattis!!!
2014-05-09

  ResenärGenomLivet VIP
Barn är en gåva...så fint skrivet...Grattis!
2014-05-08

  mare VIP
Ännu ett
mirakel
Guds gåva!



2014-05-08

  rebecca d VIP
grattis!!!!
2014-05-07

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så underbart fint! Kramar!
2014-05-07

    Birgersdotter VIP
Grattis
2014-05-06

  Connie
Fantastiskt fint! Grattis!
2014-05-06

  Eva Langrath VIP
Ett litet under har sett dagens ljus. Grattis
2014-05-06

  Bo Himmelsbåge
Ett varmt GRATTIS till uppmärksamheten, vännen!!!
2014-05-06

  i af apa
Jätte fin! & stort stort Grattis!
2014-05-06

  Bo Himmelsbåge
Ett varmt grattis till den underbara, lyckliga tilldragelsen...!!!
2014-05-06

  Chawa VIP
Glädje och ljus i dina varma ord! Grattis!
2014-05-06

  bittemi VIP
Så härligt! Grattis!!
2014-05-06

    ej medlem längre
Fint!
2014-05-06

    ej medlem längre
Varma gratulationer...så underbart!
2014-05-06

  kjell-åke bearfoot VIP
Grattis...
2014-05-06

  louisegirl
Grattis Bibbi <3
Ja barn är guds gåva..
Så fint skrivet!
2014-05-06

    ej medlem längre
Jag har en syster som är samma som dig!
2014-05-06

  walborg
Grattis Bibbi!!!
2014-05-06

  walborg
Visst är det så
2014-05-06

  anits VIP
Så underbart, barn är en gåva.
2014-05-06

    annelieI
Underbart! tack Gud för alla barn de är en gåva <3
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP