Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-06-02


Om lupiner

 

 

 

Vita rosa lila

 

 

Lupiner

 

 

 

 

 

Vi kom på namnet tillsammans,

Jag sa: "Sådana har vi ju många som växer på landet"

 

 

Du sa: "De brukar finnas längs vägkanten"

Och varje gång jag ser dem nu så undrar jag

 

 

 

 

 

 

Vart vi tog vägen...

 

 

 Och hur många mil...

 

 

 

 

 

Ditt hjärta är ifrån mig?

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-11 21:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtan i orden
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP