Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt


Vågorna kluckar mot berg och land,
tiden försvinner som vore den av sand.
I vattnet jag ser nya grodyngel som simmar,
försvinner gör även dessa timmar.
Säg vad finns kvar av all tid som flytt,
allting gammalt byts ut mot nytt.
Ett flöte på ytan guppar upp och ner,
ett samtal med en vän kommer aldrig mer.
Du minns första kärleken med bitterljuv smak,
du minns tryggheten under barndomshemmets tak.
Och en dröm blir en dröm av alla drömda,
om några hundra år är vi alla glömda.




Bunden vers (Rim) av Thomas Widemark
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-03 20:04



Bookmark and Share


  walborg
Stark nu-känsla
2014-06-15

  Åsa Njunjes
Gungar lugnt med i rytmen av dina kloka ord. Bra skrivet.
2014-06-12

    ej medlem längre
Fantastiskt fin!
2014-06-07

  L Patrik W Johansson VIP
Bra Nightmare before Christmas rytm

Be well,
LPWJ
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark