Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valrörelse limerick


En passionerad politiker från Kungsängen
Sågs ofta ute i svängen
Hon ville med väljarna frottera sig
De kunde knappast värja sig
Det var ju det som var poängen




Bunden vers (Limerick) av eva m h
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-03 21:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!

Ja har publicerat två om politiker nyligen + en under LÄS GÄRNA!
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h