Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturell limerick


En kulturell dam i Kungsängen
Sjöng varje morgon en visa i sängen
Hon ställde sig sedan upp
och gol som en tupp
Det var det som var refrängen




Bunden vers (Limerick) av eva m h
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-03 21:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härligt bra!
2014-06-04

  thyra
Härlig limerick!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

eva m h