Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjustabonden limerick


En bonde från Tjustatrakten
bad till den högre makten
Käre Gud låt mig få
slippa ensam här gå
Jag behöver ju hjälp med slakten




Bunden vers (Limerick) av eva m h
Läst 354 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-03 21:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h