Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-06-05


Önskelista till min födelsedag

 

 

Gå och handla på Coop

 

Göra en inköpslista
Laga maten en onsdag
Gå ut med soporna en skitig tisdag
Tänka tankar i extrapris
Ladda frysen kilovis

 

Dra till Ikea en söndagseftermiddag
Eller smita från köerna
På en veckodag

 

 

Handla på stan, "Säga den dääär var snygg"
När du provar kläder

 

 

 

Göra alla det där vardagliga sakerna
Som alla hatar och suckar över

 

Visst, jag är svartsjuk på pensionärer i likadana träningsoveraller

 

 

 

 

 

Jag vill också kunna ta någon för givet...

 

 

 


Det är vad jag vill här i livet




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-05 22:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där..kram
2014-06-09

  Oscar E Quinn
Gillar hur du skriver. Du förmedlar känslan bra.
2014-06-05

  Maria Natasja
"Visst, jag är svartsjuk på pensionärer i likadana träningsoveraller"

Jag med.

Bra skrivet.
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP