Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-06-08


Vem skrev "Okänd soldat"?

 

 

TP hade fel

 

 

 

Men inte du

 

 

 

 

Envis som en oxe...

 

 

Sprang du till biblioteket

 

 

 

 

 

 

Och ja, jag vill dricka din specialité Irish Coffey

Med mörk choklad strödd över vispad grädde

Sippa röd vin på din balkong

"Det kan vara nyttigt då och då"

Lära mig gilla öl bara för din skull

 

 

 

 

 

 

Och jag skulle gilla dig utan dina linser

Även med dina glasögon

 

 

 

 

 

Som är ditt enda komplex

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-11 21:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-06-12

  Maria Natasja
Briljant slut på en fin text.
2014-06-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Svar : Väinnö Linna
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP