Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hälsning till Hjalmar Gullberg och hans kyssande vind. Här är min personliga version.


Bedragande vind

Du kom som en vind
vad bryr sig en jävla vind om förbud?
Du kysste min kind,
du tog dig innanför min hud
Jag borde ha förstått vad du var för en,
som var otrogen mot din tjej,
men jag blev både blind och döv sen
när du bara ville ha mig
Det varade blott en månad,
en månad av längtan, förväntan och svek
Men du lurade mig helt, har aldrig känt mig så hånad
för dig var allting bara en lek

 

”Trodde du verkligen själv på det där,
att det var allvar med dig och mig?
Hur kunde du tro att jag var kär!
Jag ville ju bara testa dig.”


Du har bara dig själv att skylla, min vän
Du var bara ett tidsfördriv,
sa vinden och lämnade mig ensam igen
med mitt dyrbara, våldtagna liv




Bunden vers (Rim) av Missi VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-12 10:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
manlig otrohet bör vara absolut förbjudet, och det är ni gudinnor som drabbats som bör sätta straffdomen

det rör sig om kräk
2014-09-23

    ej medlem längre

starka ord, berörande, bra

2014-07-13

  Peter Stjerngrim VIP
Starkt berörande flöde som når ända fram ...
Lite synd att du inte ger möjlighet för dina läsare att få uttrycka sin uppskattning för det du publicerar
också med applåder ...
Du skulle få en hel del av mig!
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon