Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksroman

 

 

 

 

Snälla läs mig inte mellan raderna

 

 

 

Begrunda inte min mening 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Påbörja din egen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och vi ska publiceras i sinom tid

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-14 10:59



Bookmark and Share


  Tess74
Fint Karolina
2014-06-18

    ej medlem längre
Riktigt tjusigt Karolina.
Gillar!
2014-06-14

  Maria Natasja
Ah....bra!
2014-06-14

  Lars Hedlin
Bra stark och rik!
2014-06-14

    ej medlem längre
Mmm, den här finurliga lilla pärlan gillade jag. Också.
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP