Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fÖrlåt

Och så faller slöjor över  mörklagda kamrar

glömskan har möblemang därinne

men vi glömmer aldrig det onda

det har slagit läger i vårt sinne

 

förlåtelsens skyar över nybelyst himmel

vi vet att det nalkas dag

vi talar om alla andra för att

det är så svårt att säga jag

 

jag har inte den himmelen nära

över mitt är nattens behag

jag längtar, jag vet att jag gör

tills dess det åter blir dag.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-14 23:10



Bookmark and Share


  walborg
Mycket innehåll och känslor i dessa rader
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP