Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- och allt jag egentligen ville

 

och allt jag egentligen ville
hur mår du söta –
du röker väl inte –
och visst har du pengar så du klarar dig 

[du är skönhet, skörhet, delikat och]

den middagen där alla var samlade –
fanns aldrig
hur är det möjligt
att vara familj – utan familj

[har jag så bjudit skälmen vid mitt bord
den där alla färger är glada
ingen leker med jonglerarkäglorna]

hur kan då lyckan kännas så hårt
i den familj hon skapar med sin nära kära

blir så det okonventionella så oändligt mycket mer än det jag någonsin – åh, det värker av ömhet för den samhörighet. jag skulle ge min högra hand för. någonstans tror jag att du vet och det är för skrämmande.

[det är inte så mycket rock’n’roll i detta bröst, men jag är. dedikerad.]

 




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-14 23:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Alla känslor på en och samma gång ibland!
2014-06-15

  Hans Christian
"blir så det okonventionella så oändligt mycket mer än det jag någonsin – åh, det värker av ömhet för den samhörighet. jag skulle ge min högra hand för. någonstans tror jag att du vet och det är för skrämmande. "

En suverän text som flyter på så fint. Den tog tag i mig och slutar perfekt. Jag tackar gott för läsning :o)
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP