Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäcken som brusar


Bäcken som brusar,
vinden som susar,
stråna som vajar,
träden som svajar,
luften som smeker,
vattnet som leker,
jorden som bjuder,
livet som sjuder,
ögon som sluts,
timmar som njuts.




Bunden vers (Rim) av Thomas Widemark
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-15 16:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2014-07-16

    sajo
En somrig text med härlig rytm. Gillar verkligen.
2014-06-17

  Connie
Vilken härlig, somrig och skön text!
2014-06-17

  Angel of love
Väldigt uppfriskande text.
2014-06-16

  L Patrik W Johansson VIP
Brusa högre lilla å som den numer avlidne mästaren J:son Lindh sa

Be well,
LPWJ
2014-06-15

  walborg
Tack för skön läsning
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark