Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommarkväll vid tjärnen


Mellan de två stenarna stod ett litet fräkenstrå.
Och varje gång en lite större krusning kluckade in
darrade det lilla strået till, och små ringar
rullade ut igen och dog sakta bort.
Det hände gång på gång alltmedan molnen hopade
sig på himlen. Det väntade regn till natten.
Ej heller denna kvälls själafrid
gick att bevara som en livslång följeslagare.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-16 20:53



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Du är en verkligt begåvad naturlyriker.
Tycker mycket om det du skriver.
2014-07-12

  L Patrik W Johansson VIP
Får mig att tänka på länder som inte har mycket till årstider vad tråkigt dom ska ha det

allemansrätten är en av de få fria sakerna kvar i Sverige

pappa köpte alltid fiskekort för att sponsra det
och hade vi inget ibland fiskade vi väldigt tyst...

Be well,
LPWJ
2014-06-16

  kerstin skriver VIP
finstämt, man får hålla kvar de små själsfridfulla stunderna så länge man kan, eller bara njuta dem i nuet helt enkelt.
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark