Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 blommor under min kudde

 

 

 

Tänk på mig när du äter färskpotatis 

Och jag micrad paj från Felix

 

 

 

 

 

 

 

 

Tänk på mig

När jag ler för dig

Som du lovade, ingen annan

Även om jag inte sitter bredvid dig 

Och njuter av tårtan

 

 

 

 

 

 

Tänk på mig på jobbet 

Som du som tur var eller med viss dos utpressning slapp ;)

Sill och nubbe

Glad midsommar!

Snaps i ett rafs

När du skålar 

Och får gräsfläckar 

Och när du sedan dansar

 

 

 

Tänk på mig...

 

 

 

 

 

 

 

Lupiner

Smörblomma

Prästkrage

Rödklöver

Blåklint

Hundkex

Och 

 

 

 

En till

 

 

 

 

 

Runt midnatt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För jag kommer att lägga dem under

Min kudde

 

 

 

 

 

Och drömma om dig 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-20 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint. tack för god läsning. :)
2014-06-26

  Lars Hedlin
Stark i känsla och inlevelse
2014-06-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, tänk om blommorna kunde uppfylla ens önskningar! Bra text!
2014-06-20

  Maria Natasja
Bra!! kram
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP