Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-06-26


Du "gillar att halstra" mig

 

 

"Bäst vid halstring är en tjockbottnad gjutjärnspanna
Som bör vara ordentligt het från början.
Råvaran kryddas, penslas lätt med olja
Och läggs i het, torr panna.
Halstring bör oftast ske på fortsatt mycket hög värme
För att råvaran ska hinna få vacker färg."

 

 

Håll mig inte på halster allt för länge bara
Laga mig med ditt hjärta
I rätt temperatur

För vid det här laget vet du
Att jag är rädd

 

 

 

 

 

 

Att bli bränd

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-26 23:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Brilliant! Bra
2014-06-27

    ej medlem längre
Lysande!!
2014-06-27

  Yrre VIP
Bra där :D
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP