Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbssaft och drömmar

Tänk om livet var lite som mindre ensamt
lite mer skavfötter -
i en hammock 

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 524 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-07-01 02:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ojoj, med få ord målar du utsikt och känsla och doft. Bra som bara den
2018-09-28

  Yrre VIP
Åh hammock, sommar, lemonad och aldrig ensam. Fin text!
2016-01-09

  Mike
Underbart skrivet! Ger en fin känsla nostalgi.
2014-07-15

  Connie
Helt enkel underbar!
2014-07-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Tänk vad några få ord kan väcka så mycket minnen och känslor, vill också vara i en hamock just nu. Känslosamt <3

2014-07-02

  Lars Hedlin
Bra och berörand i känsla och ton..Gillas mycket! kram
2014-07-01

    ej medlem längre
det får mig att tänka på hur det är att vara vuxen jämfört med barn.
man måste jobba mera som vuxen, för att hitta vänner tex, tänker jag
och våga vara som barn
Fin liten text med mycket innebörd
2014-07-01

  Annie b'larsson VIP
Du målar en hel dag från en av mina barndoms somrar. Tack Carola!
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren