Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tålighet



små små steg
o, så små
ljus för bara
ett i taget

leder du mig
fram till
fullheten
av dig




Fri vers av rebecca d
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-03-30 09:36



Bookmark and Share


  Rublev
goda ord!

berörs särskilt av:
”ljus för bara
ett i taget”

kanske handlar livets
mirakel om just detta:
att vi av hjärtat gör
det som är möjligt
här och nu...

.
2006-04-13

    ej medlem längre
Ditt ord är mina fötters lykta
och ett ljus på min stig..
2006-04-09

    Mejja
Ojojoj denna så mjuk och skir. Vacker och fylld av hopp.
När vi tror vi bara står still så finns de där - de små små stegen. Ledda.
Ja så läser jag dina ord.
2006-04-03

    Bodil Sandberg
Tålamod är en dygd...om så även i små doser...varm och fin text...
2006-03-30

  himlens hemlighet VIP
att vara tålmodig är så svårt så svårt...men det ser man ju redan i ordet...modig nog att tåla...och du beskriver det vackert ditte-rebecca :)
2006-03-30

  Ingrid Nilsson
Och jag tänker på Jesusorden: "Jag är världens Ljus!" och den lilla versen som min mor har på väggen: "Ditt Ord är mina fötters lykta och ett Ljus på min stig",vet ej varifrån det kommer,kanske ngn. annan vet? De här Ditteorden känns också som att de skulle kunna bli "bevingade". Fint!
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d