Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig helt rätt


Aldrig helt rätt,
förhoppningen var för hoppfull.
Klamrade mig fast vid en dröm
som var alltför drömsk,
alltför vacker och ljuv.
Tvivlet gnagde, humöret blev blytungt
och kärleken brände åter smärtsamt,
och åter blev viljan så stark
att fly till världens ände
med ett skogsrå.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 472 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-21 21:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den engelska översättningen fick mej att vilja läsa din dikt på svenska också...tycker mycket om båda...
2014-10-28

  L Patrik W Johansson VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1811339

Be well,
LPWJ

2014-10-26

  L Patrik W Johansson VIP
Och hon råbocksprang, gjorde lokattbukter
och trollpackskonster och sattygsfukter
och stod bak en furustam
och glyste och gluttade fram.

Fröding

texterna du skriver är ofta i hedningarnas stil
Tänker på en låt som heter Räven

sådana associationer är bara bra inget negativt, allt under trädkronors tak eller canopy som de säger i Amerikat
vilket är ett vackrare ord

Be well,
LPWJ
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark