Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett hum

De analyserar, katalogiserar, diagnostiserar
deras husgud heter DSM
Det är en tro, knappast någon vetenskap
och profeterna blir feta och saliga
på sina bonusar och andras medicin
De sprättar runt så allvetande i korridorerna
fast de inte har ett hum
Allt är ett experiment bakom gallerförsedda fönster
med utanförskapets överkörda
som låses in i samhällsövergivna rum 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-02 16:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra att du belyser detta!
2014-08-04

    ej medlem längre
Stackars alla som är försöksobjekt för pillerfabrikanterna.
Vem vet allt vad biverkningar är orsaken till. Kanske värre än sjukdom.
Mycket bra skrivet!
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP