Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbrott i hus och hjärta

 

Hur många ska du slå av benen på
innan du ger dig

Hur många ska du trasa sönder,
och förgifta tillvaron för

Spelar ingen roll om jag sover
eller är vaken
allt är bara mardrömmar ändå

och fina farbrorn som släppte in dig
och omslöt dig med kärlek i tio hela år
han spelar på läpparna och undrar hur det ska gå
för alla andra på älgjakten

för de som har vapenlicensen kvar




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-06 11:28



Bookmark and Share


  Xuvetyn
Haha härlig och konsistent.
2014-08-09

  Staffan Nilsson
Nattsvart!
2014-08-06

  Marita Ohlquist VIP
Innehållet i texten är lika svart som trycket!
Bra förmedlat.
2014-08-06

    ej medlem längre
Bra skrivet om jobbiga saker
2014-08-06

  Lars Hedlin
Starkt formulerat!
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP