Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som lagar samman

 

Som ser ut. Ludd

och fluff. Ränder

stora prickar

stjärnor gör bågar över sanden och färgar havet grönt.

Som suddas ut. Konturen

skärpan

det syns som blåsken

matt i minnet klart.

 

Vilar du mot mitt bröst. Oändligt.

som lagar samman. som samman hör.

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-06 11:31



Bookmark and Share


    Erika H
Åh så vackert. Du håller i en penna så mild, så len och ändå är orden inte lätta.
Matt i minnet klart. Så befriande.
Lutar mig mot kanten och känner hur jag sittande faller.
Tack för denna.
2014-08-09

  Anita Westin
Känns. Nära. Gott.
2014-08-06

  Yrre VIP
Vackert detta!
2014-08-06

  Lars Hedlin
Vackert skirt och ömt!
2014-08-06

    ej medlem längre
Ååå va fint. Som att lindas in i en mjuk kofta...
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP