Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser

Du är så ljummen
vilket gör att jag kokar över snart

Du är så fyrkantig
och har blivit så rund på sistone
jag också, det blir väl så när allt spretar så här
om man nu ska försöka ringa in det

Du är alltid allvarlig
och jag spritter av bus och lekfullhet

Du går så lätt och jag så tungt
fast jag så lätt går ifrån dig, full av överraskning
det är tungt för dig men du ger dig inte, dyker upp som gubben i lådan
fast utan överraskning

Det gick fort utför när vi stannade av
Vi sitter fast
fast vi står så långt ifrån

Jag är generös du är snål
fast jag ger inget till dig längre för det får jag igen
och det har tagit så hårt när jag försökt vara mjuk
så nu är jag avstängd, inget man sätter på




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-06 16:50



Bookmark and Share


  Xuvetyn
Mycket bra uppföljning och nu bryter du med tidigare utpekade konsistens. Fångar en stämning som känns igen från när man skriver i självironisk affekt.
2014-08-09

  Lars Hedlin
Brilljant!
2014-08-07

  Lehva VIP
Häftig text från en långvarig relation. ..som kanske inte varar så länge till...
Diktarjaget kan söka hjälp. Eller gå. På riktigt:-)
2014-08-06

  Staffan Nilsson
Här förenar du djup och humor på ett alldeles särskilt fint sätt.
2014-08-06

  aol
Gillas mycket
2014-08-06

  Marita Ohlquist VIP
Helt lysande!
2014-08-06

  Connie
Gillas galet mycket!
2014-08-06

    ej medlem längre
+ motsatser
och, man borde koka fyrkanter
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP