Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-08-07


Vågar du chansa?

 

 

Ge mig ett datum
Ett klockslag
En dag
En stund

 

I ditt liv

 

 

 

Jag står och stampar
Vid en vattenpöl
Bilar åkar förbi mina skor
Och hade jag rökt, hade jag rökt
Med en cigg
Huttrande i handen
Puffat alla tankarna ur munnen
Utanför din port
På gatan

i huvudstan

 

 

I väntan på att bli insläppt i dina känslostormar

 

 

 

Så många gånger
Har mina armar och ben tänkt
Att du är värd att vänta på
Så jag håller mina hjärtslag på lagom avstånd
Från någon annan
Men till och med en evighet
Har sin begränsning

 

 


Hur lång tid ska det ta innan du till slut
Tar ditt förnuft till fånga
Och mig i din hand?

För jag vill inte ödsla mitt hjärta
På att bli sårad i slutändan

 


Du har aldrig behövt välja mig nu
Du kan alltid fortsätta klia naveln
Du har ju alltid din chans
Tick tick tick tack...

 

Men förmodligen är jag inget annat
Än ett tidsfördriv för dig?
Någon som alltid står i kö
Och väntar på sin tur
Tror du...

 

Att du är oersättlig
Till vilken gräns

 

 

 

 

 

 

Vågar du chansa?

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-07 19:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan slår och förmedlas starkt!
2014-08-08

  Connie
Denna är ju så grym, gillar den mycket!
2014-08-07

    ej medlem längre
Stark! Och krävande!
2014-08-07

  Tess74
Tänkvärd för den det berör...
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP