Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnenas samverkan

Man ser föga om man bara förlitar sig på sitt öga
sanningen förblindas av allt skräp som runt linsen lindas

Varje öra bör sortera ljuden det får höra
så mycket missljud, skräll och skrammel från tondöva

Man får vara lite på tå om man vill förstå
begrunda, smärtan måste passera hjärtan
i  hjärnan bildas kärnan som du sen kan så
från dina läppar sammanhangen dansar och steppar

Så sanningens frö
släpp lös anden, den fria vilda skriften med handen

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-10 17:04



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Noterar det där : släpp lös anden,den fria vilda skriften med handen.
Härlig formulering !
2014-08-10

    ej medlem längre
Ja det är viktigt att tänka själv och ifrågasätta det man hör. Världen är full av lögner och svammel.
Mycket bra!

2014-08-10

  Lars Hedlin
Insiktsfullhet i denna!
2014-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!

2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP