Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetenskapliga mirakel

En stjärna slukad av ett svart hål
på en nanosekund sögs livet ur oss alla
bada i cytostatika är det inte alla som tål
vilken resa, vi vandrade i vakuum, vi såg allt falla

Universums energi vände rätt det som varit upp o ner
vår älskade lilla flicka har fått mer tid
det känns nästan som det som Gud ger

men nära singulariteten tar visst en annan värld vid




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-10 18:50



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Tacksamt och vackert skrivet.
2014-08-11

    ej medlem längre
Så fint! Hoppas det går bra med den lilla i fortsättningen.
2014-08-10

  Lars Hedlin
Underbart denna skapelse av allt;)
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP