Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Farmor höll tummarna, eller fingrarna, alla fem, och imorgon kommer hon hem. Vi ska ha fest, utbringa en skål för vad denna superbebis tål.


Efter ett halvår i helvetet

 

Vilken omvandling
nu sköljs hon frisk

denna behandling
innebar sån risk

leukemi i blod o benmärg
så nära döden

lilla livet tappade all färg
familjen samlad i nöden

fick hjälp med syret
genomlevde alla substanser

lilla älskade pyret
som vann över sin cancer




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-08-10 21:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
kram
2014-08-12

  Tanja H
Å vilken kämpe och så söt! Helt underbar text!
2014-08-11

  Teresia Ridell
Så fint ! Vilken lycka när livet segrar.
2014-08-11

    ej medlem längre
Ååå, hela hjärtat smälter. En sån liten kämpe. Cancer är bland det ondaste som finns. SÅ härligt att höra när den övervinns. Varmt grattis till till miraklet!! <3 Och sån söting! :)
2014-08-11

  Ola Rydberg
Oj nu blev man berörd stort grattis till er vilken kämpe !!!!
2014-08-11

  Angel of love
Vilken värme som sprider sig inom mig när jag läser din text, vilket underbart mirakel ni har i er närhet.
Kram
2014-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!

Grattis till Mest bokmärkta!
2014-08-11

  Palett
Underbar text om en liten kämpe.
2014-08-11

    ej medlem längre
Så svår början på livet.
Skickliga läkare som räddar många liv.
2014-08-11

  Connie
Helt underbart, lilla miraklet!
2014-08-11

  Lehva VIP
Magiskt! Härligt! Underbart!
2014-08-10

    ej medlem längre
Ljuvligt!!
2014-08-10

    ej medlem längre
Å vad härligt att höra, lycka till med allt!
2014-08-10

  aol
Underbart så fint skrivet
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP