Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Onda andar

Den onda anden ska ur märgen dras
drar med sig slamsor av liv
kan inte på barmhärtigare sätt tas
finns ingen magisk kirurgkniv

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-12 11:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det.
Ingen smärtfri procedur.
2014-08-13

  Lehva VIP
Tänkvärd... tycker om.
2014-08-12

    ej medlem längre
Bra!
2014-08-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Underbart rim, passar bra för broderat väggbonader så som andra folk tall förböner.
http://www.faunforlag.se/?page_id=4014 /Britt Marie Ney
jag bokmärker det tack kattenKin

2014-08-12

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP