Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bytvatten.nu


orkarintetanka.nu

 

Tänk att bara stänga av
det som sker får för egen del vara
liten planet som snurrar fritt i kosmos
isolerad utan input
sortera navelludd med finess
i en livmoder utan svallvågor
som embryot skådandes intet
denna obekymrade dvala, oberörda oförstånd
enkelriktade one way ticket to the blue

lika likgiltig som befolkningen i stort

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-12 20:24



Bookmark and Share


  WyS VIP
Härlig bild...det stora lyftet! Ny fas!
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP