Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fullmåne i din hjärna

 

Fullmånen ser lika inbjudande ut
som du min kära
får lust att resa dit,
vet inte vilket bolag jag ska vända mig till dock

Tänk att jag vet innan vi mötts
att du är stor varm och lysande

En egen planet
och jag vill färdas i en liten jolle
segla genom dina vindlingar
vänta vid slussarna mellan synapserna
på signalerna att vi ska åka vidare

Jag kommer alltid att vara nyfiken på dig
kommer alltid att lyssna med lysande ögon
med ansiktet förväntansfullt i mina händer
vet att du har så mycket att delge mig

Jag känner mig långt ifrån tom
men något saknas mig
ditt sken
för en halvmåne är bara till hälften belyst




Fri vers (Prosapoesi) av KattenKin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-12 23:02



Bookmark and Share


  WyS VIP
Mystik med vacker framtoning!
2014-08-14

    Dan Myrbeck
När det gäller flygbolag rekommenderar jag
Litterair!
2014-08-13

  Connie
Så vackert, man lockas av mystiken!
2014-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket!
2014-08-13

    ej medlem längre
Spännande och lite mystisk är den, fullmånen.

2014-08-13

  Ingrid Trolle
Vackra vindlingar
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP