Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egot faller ofta i egen fälla

 

Kan man ha sån självdistans
att man tappar bort sig själv?
Kan man vara så odistanserad
att man står i vägen för sig själv?

Ja, clownen säljer sin sorg i stora sällskap
och komikerns ego ekar i aulan
men bägge går ensamna hem

Och de alltför högtravande
faller djupare och försvinner
som bubblor utan skratt 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-14 11:17



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Du skriver så genialt. Bravo:-)
2014-08-14

  Lars Hedlin
JA svaren är kanske lika många som det finns idivider högsta grad inviduellt ..
2014-08-14

  Valter Örn VIP
Det har blivit så vanligt att man spelar en roll istället för att vara naturlig. Allt är så ytligt. Det är därför det finns så få verkliga vänskapsförhållanden i dag.
2014-08-14

  Kim VIP
Vet inte om jag skulle kalla det självdistans. Ibland tycker jag mig se att en del för att verka glada aldrig visar sina riktiga känslor! Men de hackar gärna på dem som gör det… Ja, hur kommer man nära såna rollspelare? Känner mig trygg med mänskor som är sig själva!
2014-08-14

    Dan Myrbeck
Klokt och bra skrivet!
2014-08-14

    ej medlem längre
Vem vet hur många ensamma det finns, mitt i folkmassan.
2014-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!
Väcker tankar.
2014-08-14

    Sefarge VIP
En härligt Underfundig Dikt.
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP