Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poesisommar

 

Glasen immar, mina ögon blöder
stjärten skaver
hjärtat har frid och själen glöder

Intensiva sittningar 
flödande inspiration
så många begåvningar
all samlad passion
fint framburen ur koncentration

I taket lyser stjärnorna
efter en sommarmånad på poeter
bland sköra vackra virrhjärnorna

 

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-15 01:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skrivit!
2014-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Precis så!
2014-08-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Toka där ! håll du på å bli poet nu !? du vet int va du ge dä in på."you can check out anytime you like,but you can newer leave"
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP