Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bye bye baby blue!

 

Jagar iväg skönsjungande charmörer
utanför mitt fönster
vill inte dansa efter annans pipa
vill inte slängas runt ett dansgolv
utan garantier
utan rosor

Stänger dejtingsidan efter jag fått svar
vill skriva min egen historia

Sitter över varje dans
vänner som värnar varnar;
snart tystnar musiken

men jag kanske är tondöv
och då spelar det ju knappast någon roll

 




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-16 13:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Texten andas styrka och självständighet. Bra!!!
2015-01-26

  träsnidaren
Så du vill inte ses över en kopp kaffe :)

Snyggt, rakt och personligt.
Fin poesi som är NÄRA.
2014-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Skrivet med integritet! Mycket bra.
2014-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text av en kvinna som vet vad hon vill!
2014-08-16

  Hallucinera
Jag ÄLSKAR den! sjukt bra!
2014-08-16

    ej medlem längre
Bäst att ha en egen åsikt och inte godta allt.
2014-08-16

  Lars Hedlin
SÅ bra förmedlat!
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP