Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt ingen säga dig vad du vet

 

Det är lite skillnad på
okunskap som samlar kunskap;
det är utveckling
en utbildningsprocess
eller när
kunskap förkastas som okunskap;
det är invecklad inbillning
eller en häxprocess




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-08-17 11:48



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Klokt att hålla utbildning och inbillning isär.
Snyggt skrivet!
2014-08-18

  Angel of love
Så bra skrivet.
2014-08-18

  Lehva VIP
Så klokt skrivet.
2014-08-17

    ej medlem längre
Lätt att bli felbedömd om man har den rätta kunskapen eller bara vill låta påskina att man har det
2014-08-17

  aol
Så sant fintskaldat
2014-08-17

  cilax VIP
så sant, kanske en tredje stroff?

eller när
okunskap stämplas som kunskap;
det är nog värre än den förra
2014-08-17

  Lars Hedlin
JA eller oförståelse!
2014-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP