Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör man?



Hur kommer det sig att drömmar

Är alltid där

Men ändå så långt borta

Att livet är kamp

Att lycka är där

Samt smärta

Samt oro

Allt i en virvel

Av känslor

Av rädslor

och sen

Precis när man fattat



är man

på väg till

en annan dimension.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-17 14:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en högre dimension får hoppas
2015-02-25

  Lars Hedlin
En mycket bra undran ...
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino