Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sen elev

 

Men vem vill stagnera och dö
så länge livet rullar vill jag vara med
tänker samla kunskap tills den dan jag säger adjö
lysa av lust, och längtansfullt bli min egen lyckas smed




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-08-18 08:24



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Det gäller bara att sila bort onödig kunskap. Och det är fan inte helt enkelt alltid!
2014-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
Vi lär så länge vi lever!
2014-08-19

  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Underbar inställning och fin dikt som påminner oss om att livet kan vara en livslång kunskapsresa!
2014-08-18

  Lehva VIP
Vilket härligt förhållningssätt!
2014-08-18

  Lars Hedlin
Just så verkligen bra..man lär sig något hela tiden!
2014-08-18

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!

Och tack för att ja fick va me!
2014-08-18

    ej medlem längre
Det låter bra, det är alltid nyttigt med kunskaper.
2014-08-18

  Staffan Nilsson
Precis!
Aldrig försent att lära mer och lära nytt.
2014-08-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
#här igen en text till som skall sys i bonad broderi, så vacker och energigivande.
2014-08-18

  Angel of love
Så livet ska vara.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP