Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt jävla jävla kräk

hela min sommar stal du

ditt jävla jävla kräk

och alla löften du bar mig på

var bara luft

kanske hade jag sett dig blott som

en tragisk missbrukare

om du bara inte hade missbrukat mig

dina smekningar

kan jag aldrig förlåta

och mina tårar

har du tagit

så att jag knappt är

människa mer

är du lycklig nu? är du lycklig nu? är du lycklig nu

när du sitter i din ensamhet

och kramar om alla de minnen som du stal,

all min kärlek som du girigt sög ur mig, droppe för droppe,

för din egen perversa njutnings skull

ditt jävla jävla kräk




Fri vers av Missi VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-23 20:41



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
"De minnen som du stal" är snudd på genialiskt.
2014-08-27

    ej medlem längre
Vilken vrålande text!
2014-08-23

    ej medlem längre
Jäklar vilken härlig ilska! Starkt skrivet.
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon