Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan är sökare egentligen??

Snart blir jag 35 år
Och jag tänkte när jag var liten att så gammal blir jag aldrig
Jag gick igenom vassen och lekte i leran
Plötsligt hörde jag Lucifers röst säga "kasta stenen så kommer jag ge dig framgång men du kommer dö när du är 35 år"
Självklart kastade jag stenen
Väntar ivrigt på dagen då jag finner något
Jag har gått kurser i religion, filosofi och försökt hitta meningen med mitt liv
Det närmsta jag kommer sanningen är att skapa musik
Då har jag iaf gjort min plikt
Undertiden kan jag vara sjukskriven för psykisk ohälsa
Jag tror inte Alexander Bard ringer på min dörr och älskar mina låtar
Vem fan är du egentligen? Nu byter jag sida på vinylen.




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-19 13:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är ingen religion.
Han är Gud.
Han har förvandlat mitt och många andras liv under årtusenden.
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP