Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


My house

 

I'm building a house inside my head

piece by piece of knowledge

I leave the door open

but can't accept anything but solid ground




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-21 21:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2014-08-24

  MieMo
Du kan verkligen få till det! Du hittar fantastiska metaforer både i orden och i illustrationerna!
2014-08-22

    Dan Myrbeck
Good!
2014-08-22

  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-08-22

  Connie
Riktigt bra text! Gillar den konstnärliga bilden också!
2014-08-22

    ej medlem längre
Ja grunden är viktig om huset ska bli bra.
2014-08-22

  Lehva VIP
Klok text. Vacker, häftig bild:-)
2014-08-21

    Silverbjer
Instämmer med föregående talare.
Less Is more :)
2014-08-21

    ej medlem längre
Grymt snyggt! Både text o bild!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP