Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla saker

 

Sötnos som säger så silkeslena saker

hemma hoppar hjärtat himmelskt

landar i lustfyllt ljuvligt lugn

tänder tillitens tomtebloss 

brinnande berörs behov 

av avväpnat andrum

Givmild gåva ger

fantastisk frid

 

 

 

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-09-09 06:15



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Harmoni:-)
2014-09-09

  Ingrid Trolle
Vackert
2014-09-09

  Lars Hedlin
Gillar jargongen här!
2014-09-09

    ej medlem längre
Fint diktad ordkonst...
2014-09-09

  Marianne Räf
Mysiga allitterationer, där!
2014-09-09

  menspoeten
Underbar! Vilket fint flyt:)
2014-09-09

  Staffan Nilsson
Tankedjup, känslodjup och snyggt paketerad!
2014-09-09

  aol
Så vacker poesi man blev glAd
2014-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande utformning av din fina text!
2014-09-09

  Valter Örn VIP
Lycka, frid, tillit och harmoni i ett koncentrat på några få rader och dessutom grafiskt estetiskt framställt!
Jag bugar mig!
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP