Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moas makaroniska mammamonster

 

Matchande magnetisk markatta,
maskulin med mandat,
manövrerar med maximerad manipulation ,
Moa marionett marscherade martialiskt
målade mammamonstret megastort

Mottog missmodigt maskopin,
mötte min massaker, 
mitt modersmartyrskap,
med malplacerad mascara

Miserere




Fri vers (Modernistisk dikt) av KattenKin VIP
Läst 722 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-21 21:00



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Dikten för alla stora M - bra!
2014-08-29

  aol

Bara gillar detta fart och fläkt, ler
2014-08-24

  Lars Hedlin
Gillar denna!
2014-08-22

  Staffan Nilsson
Kul!
2014-08-22

    ej medlem längre
Mästerligt monterade mystiska meningar
2014-08-22

    Silverbjer
Bra!
2014-08-21

  Per "Läsaren" Sörqvist
här gäller det att hänga med
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP