Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

normalitet.


jag har en apparat i mitt öra där jag kan höra hur spöken talar till mig, detta tilltalar mig mycket, särskilt om mornarna då jag ligger kvar i sängen efter nattens vedermödor.

jag är ganska lågmäld om det här, inte särskilt intresserad av att göra mig hörd eftersom jag vet vad ni andra tycker om min mediala gåva, att få livs levande ord från sedan länge döda att framstå som normala.




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-21 21:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människors upplevelser går tre om tre, som det så vackert hette i Milano då det begav sig.
Ett. Susningar i lägre eller högre omfång som heter tinnitus.
Två. Röster som talar till en och som jaget lystrar till.
Tre. Röster som talar eller skriker, bara där det är mera osäkert om det är meddelanden till jaget självt eller bara som en röst i vimlet på bussen.
Texten förtjänar förstås sina trenne jordgubbsland.
2014-08-22

  Solitaire VIP
En norm är en norm
Bestämmer en form
Här i form av gammalt tal
Bland medier, tja, fullt normal!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP