Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Du smeker mig med ord
som gör mig hel
allting känns rätt
inget känns fel

Du ger energi
som göder mig stark
trots att jag går
på osäker mark

Allting ska vara
här och nu
här finns ju bara
jag och du

att vara med dig
är allt jag vill
mitt hjärta slår hårt
men tiden står still






Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-26 01:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig
2015-02-17

  sommarmoln
Förhoppningsfullt andas dina ord kärlek...
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP